https://varaa.timma.fi/tmikehonkuva

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Ajanvarauksella

Olen toukokuussa 2024 muuttanut takaisin Ouluun, mutta hoidot jatkuvat Posiolla apteekin tiloissa n. kerran kuukaudessa 1-2 päivää. Posion ajanvaraus toimii tällä hetkellä vielä osoitteesta varaa.timma.fi/tmikehonkuvaposio voi olla, että ajanvaraus poistuu syksyllä Posiolta. Ilmoitan siitä erikseen teille, jotka vakituisemmin käytte hoidossa. Hinnat ja hoidot ovat samat kuin Oulussa. Vauvan koliikkihoidon ohjausta ei tällä hetkellä ole Posiolla vähäisen syntyvyyden vuoksi. Mahdollisesti voi tulla Kuusamoon jossain vaiheessa. Vauvoja toki itse hoidan myös Posiolla, mutta ohjauskurssia ei ole.

Toivon varauksia mahdollisimman pitkälle, jotta tiedän kulkemiseni Posiolle ajoissa, sekä työt täällä Oulussa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *