Soita niin kerron lisää

p.0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Riihipolku 1 lh 4, 97900 Posio

vello.fi/tmikehonkuva

Kiinnostuin Tuisan tuotteissa erityisesti kristallisuolatuotteista, joilla hyvä vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Tuisa sijaitsee Aurassa, jonka pääalueena on terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävien eko- ja luontaistuotteiden maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyynti. 

Tuisan on perustanut yrittäjä Tuija Toivonen vuonna 2007. Suolaa on käytetty jo vuosisatojen ajan ruoan maustamisen lisäksi myös ihon ja hengityselinten hoitamiseen. Tästä sai aikanaan ideansa myös Tuisan kotimainen, luonnonmukainen ihon- ja hiustenhoitotuotesarja Sade. ”Jokaisessa tuotteessa on muiden laadukkaiden luonnon raaka-aineiden lisäksi kristallisuolaa ja siksi se sopii erityisen hyvin herkälle ja ongelmaihoille sekä –päänahalle.”

Tuisan valikoima on laajentunut runsaasti ekotuotteilla. mm. bambutuotteet, kestovanulaput ja kookospähkinän kuorista valmistetut ekologiset kulhot.

Hoitolalta erilaisia suolalamppuja, kynttilöitä ja diffusereita, tuotteet vaihtelevat ajoittain. Voit tilata tuotteita kauttani, käy tutustumassa mitä hoitolalta löytyy suoraan hyllystä ja lisää tuotteita löydät www.tuisa