https://varaa.timma.fi/tmikehonkuva

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Ajanvarauksella

Uutiset

Muutto Posiolta Ouluun

Olen toukokuussa 2024 muuttanut takaisin Ouluun, mutta hoidot jatkuvat Posiolla apteekin tiloissa n. kerran kuukaudessa 1-2 päivää. Posion ajanvaraus toimii tällä hetkellä vielä osoitteesta varaa.timma.fi/tmikehonkuvaposio voi olla, että ajanvaraus poistuu syksyllä Posiolta. Ilmoitan siitä erikseen teille, jotka vakituisemmin käytte hoidossa. Hinnat ja hoidot ovat samat kuin Oulussa. Vauvan koliikkihoidon ohjausta ei tällä hetkellä ole Posiolla vähäisen syntyvyyden vuoksi. Mahdollisesti voi tulla Kuusamoon jossain vaiheessa. Vauvoja toki itse hoidan myös Posiolla, mutta ohjauskurssia ei ole.

Toivon varauksia mahdollisimman pitkälle, jotta tiedän kulkemiseni Posiolle ajoissa, sekä työt täällä Oulussa.

Koulutus

Akupainantahoitajan koulutus

Olen aloittanut kesäkuussa Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston ja Oulun Akukoulun järjestämään koulutukseen Akupunktio-koulutus, perusopinnot – Akupainantahoitajan koulutusohjelma

Koulutus kestää vuoden ja koulutuksen aikana teen harjoitushoitoja koulutusohjelman mukaan. Tällä hetkellä meillä harjoituksena rentouttava akupainantahoito. Hoidolla on hyvin rentouttava vaikutus ja tapahtuu eri akupisteitä painelemalla. Hoito kestää n. 30-45min hinta näin alkuun 25€

Lisään hoitoja uuden oppimisen myötä, ajan voit varata Timman kautta

Vauvan refleksologinen ohjaus

Medika Nova Oy:n Vauvan refleksologisen (vyöhyketerapeuttisen) hoidon kurssit

Nyt myös Oulussa mahdollisuus kurssille

Medika Nova Oy:n Vauvan hoitokurssit on suunniteltu vanhemmille, isovanhemmille sekä terveydenhoidon ammattilaisille helpottamaan vauvojen, erityisesti koliikkivauvojen, oloa. Kurssin avulla opit käytännönläheisiä vyöhyketerapian menetelmiä, jotka rauhoittavat ja rentouttavat vauvaa, sekä edistävät vuorovaikutusta ja luottamusta vauvan ja hoitajan välillä.

Olen valmistunut Refleksologiksi marraskuussa 2021, sitä ennen työskentelin perushoitajana sekä sairaanhoitajana erilaisissa työtehtävissä vauvasta vaariin. Tällä hetkellä teen vielä Oulussa vyöhyketerapiaa sivutoimisesti ja työskentelen sairaanhoitajana Oys lasten osastoilla.

Vyöhyketerapia on kiinnostanut minua pitkään ja sen myötä luonnonmukainen hoitoa alkanut kiinnostamaan vielä enemmän. Koen, että ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus hoitaa itseään muutenkin kuin länsimaisin hoitokeinoin. Toiveena on yhteistyön paranevan terveydenhuollon kanssa, jotta voisimme tehdä töitä yhdessä ja hyväksyisimme toistemme hoitomuodot.

Tiistai ja keskiviikko 30-31.7.2024 klo 17.30-20.00 on kurssit Kuivasjärvellä, Oinaansuolla. Tervetuloa kurssille Ilmoittautuminen tapahtuu MedikaNova sivuilla Medika Nova vauvan refleksologinen hoitokurssi

Tiistai painottuu teoriaan ja keskiviikkona tehdään harjoitushoitoja nukelle tai omalle vauvalle riippuen ryhmästä miten onnistuu toteuttaa.