Soita niin kerron lisää

p.0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Riihipolku 1 lh 4, 97900 Posio

vello.fi/tmikehonkuva

Ensimmäinen hoitokerta

Ensimmäisellä hoitokerralla suosittelen ajaksi 75min tai 90min, jotta on aikaa rauhassa käydä läpi sinun oma elämäntilanteesi, sairaudet ja lääkitykset sekä omat toiveesi hoidolle. Haastattelun jälkeen hoito aloitetaan sinun henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Sinulla ei tarvitse olla sairauksia vaan voimme tehdä hoitoa myös ennalta ehkäisevästi ja hyvän rentoutumisen kiireisen arjen keskellä. Koko hoito tapahtuu pääsääntöisesti selin makuulla paljaalle iholle, joten suosittelen olemaan alusvaatteisillaan peiton alla. Ensimmäisellä kerralla teen paljon hoitoa käsin ja jatkossa apuvälineinä ovat erilaiset hoitopuikot.

Hoidon aloitan yleensä pään ja korvien käsittelyllä, sen jälkeen jatketaan suunnitelman mukaisesti jaloista jalkapohjista lonkan alueelle. Hoidon aikana on hyvä kertoa omista tuntemuksista näin teemme yhteistyössä hoidosta miellyttävää ja hyvää vaikutusta sinun kehoosi. Hoidon aikana voit toki rentoutua kuunnellen veden solinaa vesilähteestä ja vaikka nukahtaa. Joskun käytän myös pieniä acunappeja vyöhykepisteissä. Sinun tulee hoidon jälkeen 3-4 päivän aikana aktivoida vyöhykkeitä painamalla nappeja muutamia kertoja päivässä. Acunappien kanssa saa käydä pesulla ja ne voi itse poistaa.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on hyvä viettää rauhallinen päivä ja ilta nauttien vettä. Saunaan menoa en suosittele, jotta keho saa jatkaa hoitoa itsenäisesti vielä kotona. Joskus sivuvaikutuksena voi tulla esim lihas- tai päänsärkyä. Näitä oireita voidaan helpottaa nesteytyksellä ja levolla. Rentouttavan vaikutuksen tuntee usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Vyöhyketerapia kuitenkin toimii parhaiten, kun hoitoja otetaan lyhyehköin välein muutaman kerran sarjana. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, siihen vaikuttaa paitsi vaivan kesto ja laatu, myös esimerkiksi henkilön ikä ja yleiskunto.

Hoidon kokemuksista otan mielelläni vastaan, voit soittaa tai laittaa sähköpostia annepehkonen@tmikehonkuva.fi