https://varaa.timma.fi/tmikehonkuva

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Ajanvarauksella

Ensimmäinen hoitokerta

Ensimmäisellä hoitokerralla suosittelen ajaksi 75min tai 90min näin meillä on aikaa rauhassa käydä läpi sinun oma elämäntilanteesi, sairaudet ja lääkitykset sekä omat toiveesi hoidolle. Haastattelun jälkeen hoito aloitetaan sinun henkilökohtaisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Sinulla ei tarvitse olla sairauksia vaan voimme tehdä hoitoa myös ennalta ehkäisevästi ja hyvän rentoutumisenmerkeissä kiireisen arjen keskellä.

Hoidon aloitan yleensä pään ja korvien käsittelyllä, sen jälkeen jatketaan suunnitelman mukaisesti jaloista jalkapohjista lonkan alueelle. Hoidon aikana on hyvä kertoa omista tuntemuksista, näin teemme yhteistyössä hoidosta miellyttävää ja hyvää vaikutusta sinun kehoosi. Hoidon aikana voit toki rentoutua kuunnellen veden solinaa vesilähteestä ja vaikka nukahtaa.

Joskun käytän myös pieniä acunappeja vyöhykepisteissä. Sinun tulee hoidon jälkeen 3-4 päivän aikana aktivoida vyöhykkeitä painamalla nappeja muutamia kertoja päivässä. Acunappien kanssa saa käydä pesulla ja ne saa itse poistaa 3-4 päivän kuluttua.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on hyvä viettää rauhallinen päivä ja ilta nauttien vettä. Saunaan menoa en suosittele, jotta keho saa jatkaa hoitoa itsenäisesti vielä kotona. Joskus sivuvaikutuksena voi tulla esim lihas- tai päänsärkyä. Näitä oireita voidaan helpottaa nesteytyksellä ja levolla. Rentouttavan vaikutuksen tuntee usein jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Vyöhyketerapia kuitenkin toimii parhaiten, kun hoitoja otetaan lyhyehköin välein parin-kolmen kerran sarjana. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, siihen vaikuttaa paitsi vaivan kesto ja laatu, myös esimerkiksi henkilön ikä ja yleiskunto.

Palaute hoidosta

Hoidon kokemuksia otan mielelläni vastaan,

voit soittaa 0407204566 tai laittaa sähköpostia annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Tai kommentoida hoidon kokemuksia sivulla

Kysymyksiä hoidosta

Jos jokin asia jäi vielä mielen päälle ole yhteydessä tai laita viestiä alla olevaan kommentoinnin kautta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *