Soita niin kerron lisää

p.0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Riihipolku 1 lh 4, 97900 Posio

vello.fi/tmikehonkuva

KehonKuva on kodinomainen hoitola, jossa teen vyöhyketerapiaa sekä ompelu ja hopea töitä. Minä olen Anne Pehkonen. Lähtöisin olen Vantaalta ja Posiolla olen ollut vuodesta 2015 lähtien. Täällä ollessa ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin tärkeys on noussut tärkeäksi arvoksi. Arvostan luonnonmukaisia hoitoja ja ihmisten valinnan vapautta hoitaa itseään muutenkin kuin länsimaisen lääketieteen keinoin, jos hän kokee niistä saavansa apua omaan tilanteeseensa. Myös kierrätys ja luonnosta huolehtiminen on tärkeää. Meillä on kaksi metsästys koiraa ja heidän myötä luonnossa liikkuminen on lisääntynyt verrattuna Vantaalla ja Oulussa asuessani. Metsä on hyvin rauhoittava elementti, josta saa paljon energiaa itselle.

Olen valmistunut 2021 Refleksologiksi, koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Opiskelun olen suorittanut Tampereella Suomen vyöhyketerapia- ja refleksologiaopistossa Medika Novalla. Jalkapohjista annettavaa vyöhyketerapiaa olen aikaisemmin itse opiskellut ihan kirjoista ja muutamia kertoja itsekin hoidossa käynyt. Koko kehon vyöhyketerapiassa minua kiinnostaa ja innostaa ihmisen kokonaisuus. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi. Valmistumiseni jälkeen minut on valittu Suomen Refleksologien yhdistyksen ja Luonnonlääketieteen keskusliitto yhdistyksen hallituksen jäseneksi.

Toisilta ammateiltani olen sairaanhoitaja ja pukuompelija. Sairaanhoidollisen työn olen tällä hetkellä jättänyt taka-alalle, mutta siitä on paljon hyötyä koko kehon vyöhyketerapiassa ja elämässä muutenkin.

Ompelu ja muut käsillä tekeminen ovat kuuluneet jossain määrin aina elämääni, nyt uusi innostus ompeluun tullut syksyllä 2019 Tampereen käsityömessujen ja hyvän ystävän innoittamana.

Posiolla asuessani olen saanut myös uuden ihanan harrastuksen hopeakorujen parissa. Nyt myynnissä myös omatekemiä hopeakoruja. Tervetuloa ostoksille KehonKuvaan. Minulta löytyy myös Frantsilan hoitotuotteita, joita käytän myös hoidon lopussa rentoutus osuudessa.