Riihipolku 1, 97900 Posio sekä Kuusitie 1, 97700 Ranua

p.0407204566

annepehkonen@tmikehonkuva.fi
Tarvittaessa soita ja sovitaan aika

Ranua Ma 9-19 Posio Ti 12-19,Ke 9-17 To-Pe 9-16

Toimii Posiolla ja minä olen Anne Pehkonen. Olen aloittanut talvella 2019 Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia opiskelut Suomen vyöhyketerapia- ja refleksologiaopistossa Medika Novalla. Jalkapohjista annettavaa vyöhyketerapiaa olen aikaisemmin itse opiskellut ihan kirjoista ja muutamia kertoja itsekin hoidossa käynyt. Koko kehon vyöhyketerapiassa minua kiinnostaa ja innostaa ihmisen kokonaisuus. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi. Valmistun Refleksologiksi marraskuussa 2021

Toisilta ammateiltani olen pukuompelija ja sairaanhoitaja. Ompelu ja muut käsillä tekeminen ovat kuuluneet jossain määrin aina elämääni, nyt uusi innostus ompeluun tullut syksyllä 2019 Tampereen käsityömessujen ja hyvän ystävän innoittamana. Sairaanhoidollisen työn olen tällä hetkellä jättänyt taka-alalle, mutta siitä on paljon hyötyä koko kehon vyöhyketerapiassa ja elämässä muutenkin.

Posiolla asuessani olen saanut myös uuden ihanan harrastuksen hopeakorujen parissa, eli myös hopeakoruja voi löytyä liikkeestäni ajan myötä.