Soita niin kerron lisää

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Sopimuksen mukaan

Refleksologia koko kehon vyöhyketerapia

(hinnat sisältävät alv 24%)

Ajan peruminen 12 tuntia ennen hoitoa maksutta, myöhemmin peruutetut ajat 50% hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta peritään koko hoidon hinta!!!

60min 60€ Hoitopaketti 3 x 60min = 175€

Hoito sopii perushoidoksi, kun hoitopisteitä on aktivoitu jo aikaisemmin tai hoidetaan akuutimpia vaivoja asiakkaan hoidon tarpeen mukaan

75min 75€ Hoitopaketti 3 x 75min = 220€

Hoito ensimmäisellä kerralla tai kun vaivat olleet pidempään ja pitempi kestoisia. Hoidetaan hoitopisteitä korvista, päästä, jaloista ja jalkapohjista asiakkaan hoidon tarpeen mukaisesti

90min 90€ Hoitopaketti 3 x 90min = 265€

Rentouttava hoito korvista, pään alueelta, käsistä sekä jaloista. Hoidetaan stressiä uniongelmia vähemmäksi, jonka jälkeen hyvin rentoutunut olotila. Hoidon lopussa rentouttava hieronta jaloista Frantsilan hoitoöljyllä.

Rentouttava pään alueen hoito

45min 50€

Rentouttava pään alueen hoito vyöhyketerapia pisteitä hyödyntäen, myös korvat ja hartioiden alue

Refleksologiaa lapsille ja nuorille

60min 60€ Hoitopaketti 3 x 175€

Lapsi/nuori voi saada apua levottomuuteen,  keskittymisvaikeuksiin, rentoutumiseen, oman kehon kuunteluun ja unen laatuun. Hoidolla tasapainotetaan kehoa ja mieltä. Vaikutuksia voi olla myös vatsantoimintaan, keuhkojen hyvinvointiin ja lihas vaivoihin. 

Refleksologiaa vauvoille

45-60 min 4560€

Vauvat voivat saavat vyöhyketerapiasta apua erilaisiin vatsa oireisiin, lihas jumeihin synnytyksen jälkeen sekä levottomiin uniin. Vanhemmille annetaan ohjausta myös kotona tapahtuvaan vauvan voinnin helpottamiseen.