https://varaa.timma.fi/tmikehonkuva

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Ajanvarauksella

Hierovat Liqua Care nestevirtapohjalliset auttavat monenlaisiin vaivoihin

– turvonneet jalat

– väsyneet jalat ja sääret

– kylmät jalat

– niveltulehdukset jaloissa ja säärissä

– suonikohjut

Voit käyttää Liqua Care pohjallisia sekä urheiluun ja vapaa-aikaan tai jalkoja rasittavassa työssä, vaivojen lievittäjänä.

Liqua Care pohjalliset auttavat kehon painopisteen jakautumista koko jalalle ja aktivoivat jalkapohjan pieniä lihaksia. Lihasten laskimopumpputoiminto paranee ja verenkierto vilkastuu. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkojen turvotusta ja lievittävät väsymystä.

Käyttäjät ovat saaneet apua mm. seuraaviin vaivoihin: penikkatauti, niveltulehdukset, nilkkakivut, jotkut selkäkivut, jalkojen turvotus ja ummetus.

Pohjallisten toiminta perustuu nestevirtaukseen pohjallisen sisällä. Liqua Care sisältää tarkoin annosteltua myrkytöntä nestettä, joka liikkuu pohjallisen sisällä jalkaa liikutettaessa. Nestekanavat ovat suunniteltu niin että ne kontrolloivat nesteen suuntaa ja että nestemäärä on optimaalinen.

Liqua Care pohjallista voit käyttää lähes minkälaisissa kengissä tahansa. Esimerkkinä saappaat, turvakengät, sandaalit, lenkkitossut, vapaa-ajan kengät jne. Sandaaleihin on saatavilla erillisiä kaksipuolisia tarroja millä pohjallinen kiinnitetään paikoilleen.

Pohjallinen voidaan pestä koneessa 40 asteessa. Hinta 30€

Takuu: Materiaali- ja valmistusvirhetakuu on voimassa yhden vuoden.
Mikäli pohjallisessa huomataan vikaa kuuden kuukauden kuluessa,
sen voi vaihtaa kuittia vastaan. Vahingoitettuja, leikattuja tai puhkaistuja pohjallisia takuu ei korvaa.

Pohjallisista löytyy runsaasti kokovaihtoehtoja. Soita, jos innostuit pohjallisista, tai pyydä esittelyä isommallekkin porukalle

Täältä vielä lisätietoa pohjallisista

https://youtu.be/RkiQ42kEbZg?si=sUQvnz4iW56rc19F