https://varaa.timma.fi/tmikehonkuva

0407204566

Sähköposti

annepehkonen@tmikehonkuva.fi

Suokukontie 12 c 4, Oulu

Ajanvarauksella

Täältä löydät asiakkaiden kommentteja hoidon aikana ja jälkeen.

Hyvin usein asiakkaat saavat rentoutuneen olotilan ja osa asiakkaista nukahtaa/torkahtaa vaikka ei yleensä päivisin ote edes pikku tirsoja. Tästä voivat olla hyvinkin ihmeissään.

Vatsan kurina on myös hyvin yleinen reaktio, joka on merkki myös vagus-hermon vaikutuksesta. Vagus-hermo eli kiertäjähermo on yksi tärkeä vaikuttaja rentoutumiseen ja säätelee sisäelinten toimintaa, siksi myös vaikuttaa vatsan toimintaan rentouttavasti.

Oletko käynyt hoidossani?

Olisi todella mukavaa, jos voisit kommentoida miten olet hoidon kokenut, millaisia tuntemuksia ollut hoidon aikana ja jälkeen. Voit kirjoittaa nimimerkillä, mutta mielellään kommenttia minkä ikäinen olet ja miksi hakeuduit luokseni hoitoon.

Kiitos paljon etukäteen palautteesta!

5 kommentit

  1. Kiitos hyvästä hoidosta. Keho ja mieli voivat paljon paljon paremmin ☺️🌞

  2. Väsyttävä olo, nesteet kiersi. Kipeitä niveliä särki. Kohtalaisen hyvin nukuin, vaikka heräilinkin. Aikasemmin hoidon jälkeen en ole hyvin nukkunut.

  3. Nukuin hyvin, vaikkakin levottomasti omasta mielestäni. Hoidon jälkeen illalla tuli väsynyt olo aikaisemmin ja menin sänkyyn jo normaalia aikaisemmin. 8 tuntia tuli unta. Vasemman ranteen särky jäi ”päälle”.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *